Hvem er jeg ?

Jeg hedder Mona Gustavsen er fra 1972, gift med Peter som kører lastbil hos anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard. Vi har sammen 3 børn, to drenge fra 1998 og 2001, en pige fra 2009. Den ældste læser i øjeblikket på maskinmesterskolen, den mellemste arbejder som teknisk designer og den yngste går på Sofiehøj friskole. En sød hund har vi, som er sød og rolig, og meget kælen,  han er sammen med os under opsyn, har mulighed for at lukke ham væk, hvis der er behov for det.  

Vi har eget hus og en dejlig lukket have, med rutchebane, gynge, sandkasse og en masse køretøjer og meget andet legetøj. Selvfølgelig også en græsplæne til at tumle på. Der er god plads til leg og udfoldelse både ude og inde.
Vi er tit sammen med andre dagplejere og børnepassere, så børnene lærer at være sammen med mange børn og andre voksne. Er meget ude, går ture og tumler på fodboldbanen. Er kreative på børnenes niveau. 
Jeg har været kommunal dagplejer fra 1999 til og med 2010, startede derefter som privat dagplejer 1/1-2011, ændrede titlen i 2018 fra privat dagplejer til privat pasningsordning. Jeg ser det som et utroligt givende arbejde, med masser af udfordringer. Jeg elsker alle de smil, knus og små sjove episoder, der kommer i løbet af dagen.
Jeg ligger stor vægt på tryghed, tillid og tæt samarbejde, og vil kun det bedste for børnene.
Jeg er meget glad for at være privat børnepasser/tidligere dagplejer, det giver mere ro i hverdagen. Ingen gæstebørn som ofte kan give en del uro i børnegruppen, vi kan selv planlægge hverdagen og udflugter med klapvogn, el-ladcykel, eller måske i bil (selvfølgelig efter tilladelse fra jer). 
Vi skal hygge og have det sjovt..😀
 

Følg Monas private pasningsordning på facebook:

Seneste kommentarer

07.04 | 06:28

Hej Mona, har du en ledig plads til juni?

27.10 | 06:51

Tak for svar Mona, du må meget gerne give besked hvis noget ændre sig..

27.10 | 05:57

Hej Mette
Som det ser ud lige nu, har jeg først en ledig plads til april 2021, desværre. Jeg vil rigtig gerne vende tilbage hvis der sker ændringer.
Kærlig hilsen Mona

26.10 | 19:29

Hej Mona. Hvordan ser det ud med pladser i 2020? Min er 6 mdr d 6/11, og jeg starter job som handicaphjælper i kr Hyllinge 1/4 (der slutter min barsel) og bor i Jenslev..

Del siden