Hvad laver vi ?

Målsætningen for min private pasningsordning er, som beskrevet på de andre sider, at det er meget vigtigt for mig ,at børnene får en rolig, tryg og omsorgsfuld tid hos mig. Børnene er i centrum, hverdagen foregår på deres præmisser. Min private pasningsordning hedder nu Monas-guldklumper, før hed den Mona privat dagpleje, det er vedtaget nu ved lov at vi private ikke må hedde noget med dagpleje, som det ellers er, lídt fjollet men sådan er det nu engang.
Vi synger, danser, hopper i vand-pytter, fjoller, går ture, besøger bonde-
gården, læser, er tit kreative på deres niveau og meget mere.
Vi skal også møde andre børn, besøger feks. børnehaverne. Jeg har mange søde kollegaer, vi jævnligt mødes med, på boldbanen, en legeplads, eller i hinandens haver. Vi kan også bare tage en dag hvor vi laver "ingen ting", hvis jeg fornemmer at børnene har brug for det.
Jeg holder meget af, at arbejde med små børn, de er så livsglade, og har en masse gå-på-mod. Jeg synes at det er spændende, at se deres udvikling, hvordan de på deres egens måde, finder ud af hvordan den store verden fungerer, og jeg står altid klar til at hjælpe dem.

Følg Monas private pasningsordning på facebook:

Seneste kommentarer

07.04 | 06:28

Hej Mona, har du en ledig plads til juni?

27.10 | 06:51

Tak for svar Mona, du må meget gerne give besked hvis noget ændre sig..

27.10 | 05:57

Hej Mette
Som det ser ud lige nu, har jeg først en ledig plads til april 2021, desværre. Jeg vil rigtig gerne vende tilbage hvis der sker ændringer.
Kærlig hilsen Mona

26.10 | 19:29

Hej Mona. Hvordan ser det ud med pladser i 2020? Min er 6 mdr d 6/11, og jeg starter job som handicaphjælper i kr Hyllinge 1/4 (der slutter min barsel) og bor i Jenslev..

Del siden